Servicii profesioniste avantajoase moderne de tricouri personalizate

Mar Activ personalizeaza la cerere cu broderie, tricouri de diferite modele si culori intr-un mod profesionist si calitativ. Personalizarea tricourilor se realizeaza pe partea din fata, spate sau pe ambele maneci, posibilitatiile fiind nelimitate. Compania noastra va pune la dispozitie un sistem de personalizare a tricourilor online pentru a crea un produs final exact asa cum va doriti, putand fi brodat cu o sigla personalizata, cu un text sau cu alte tipuri de animatii si imagini.


Avantajele broderiei pentru tricourile personalizate

Ne asiguram ca va putem oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru afacerea dvs.,pentru scoli, institutii, echipe sportive sau pentru alte activitati. Tricourile pe care vi le punem la dispozitie spre personalizare sunt de calitate superioara, marca Standman Germania, unisex si fabricate din 85 % bumbac , 15 % vascoza, procentaj care aduce un surplus de confort la purtare.

Sistemele noastre moderne de broderie computerizata pune la dispozitia clientilor nostri un produs mult superior fata de printul clasic, fie el prin metode Digital Direct sau Digital Transfer . Cu ajutorul tehnologiei de care dispunem putem executa si personaliza tricouri cu o calitate superioara, care in comparatie cu printul clasic, aveti garantia ca broderia va rezista mult mai bine in timp, va actionata impotriva razelor solare, spalarilor frecvente, la diferite temperaturi cat si la zgarieturi sau alte substante chimice.

Nu in ultimul rand, impactul pe care broderia moderna o are asupra produsului finit este cu siguranta mult superior fata de orice alt tip de printing. Mar Activ pune la dispozitia clientilor sai oferte speciale de preturi pentru anumite cantitati de tricouri personalizate si o diversitate in alegerea produselor pe culori sau modele.


Personalizeaza-ti tricoul modern si eficient

Istoria si traditia companiei noastre ne obliga in a oferi cele mai profesioniste servicii in materie de broderie personalizata pentru tricouri, sepci, geci, salopete cat si pentru multe alte produse. Experienta noastra si sistemul modern de broderie computerizata pe care il detinem si pe care l-am imbunatatit permanent inca din 2005 poate produce spre satisfactia clientului, tricouri personalizate pe partea din fata al acestuia, pe spate sau pe maneci.

tricouri personalizate cu broderie