Broderie personalizata de ultima generatie

Compania Mar Activ va pune la dispozitie servicii de broderie personalizata cu ajutorul unor utilaje moderne si performante. Astfel, compania noastra poate efectua la cerere orice tip de broderie personalizata pentru companii cu imaginile proprii, text, logo sau alte detalii.


Servicii profesioniste si moderne de broderie computerizata

In activitatea noastra de peste 6 ani am avut placerea sa colaboram cu unele dintre cele mai cunoscute firme din Romania dar si din strainatatea, institutii publice sau persoane fizice. Ne axam pe proptitudine si performanta reusind sa punem la dispozitie intr-o perioada scurta de timp si la preturi avantajoase personalizari de broderie pentru tricouri, sepci, geci, salopete, fulare, halate, servetele, agende, bannere, genti, rucsace si pe multe alte produse.

Cu ajutorul nostru, sute de companii au personalizat si si-au promovat afacerea, serviciile, imaginea sau produsele. Datorita echipamentelor moderne de care dispunem putem sa efectuam broderie computerizata aproape pe orice tip de material si sa va furnizam un produs final profesional si dedicat 100% nevoilor dvs.

servicii broderie personalizata

Flexibilitate

Masinile noastre pot broda pe orice material, de la panza pana la piele dura. Numiti dvs. materialul, iar noi il vom broda.

Viteza

Viteza cu care aceste aparate pot broda este inimaginabil mai mare decat ce se putea obtine inainte prin broderia manuala.

Precizie

Fiind o broderie computerizata, masinile de brodat lucreaza cu o precizie milimetrica, asigurand un produs finit exact asa cum vi l-ati imaginat.